Mulladors
Ingredients
- Oli
- 200 gr. de tonyina
- 1 albergínia
- 1 ceba
- 1 pimentó roig
- 1 pimentó verd
- Sal
- 4 tomaques
Preparación
- Procedirem a eliminar les fulles i capes exteriors de la ceba, llavant-la i assecant-la, posteriorment, abans de col·locar-la sobre la placa del forn.
- Eliminarem la part verda de l’albergínia, per a esbandir-la en aigua i assecar-la, abans de col·locar-la sobre la placa del forn.
- Eliminarem els mugrons i llavors dels pimentons, per a llavar-los i assecar-los, posteriorment, abans de col·locar-los sobre la placa del forn.
- Llavarem i col·locarem, secs les tomaques sobre la placa del forn.
- Col·locades totes aquestes verdures en la placa del forn, i aprofitarem l’ocasió per a tirar-los un chorrito d’oli i un polsim de sal.el forn estarà prèviament calfat, d’un altre rostit anterior, per exemple, o d’un altre plat que en l’hàgem preparat. No obstant això, col·locarem la placa dins d’aquest forn a uns 130 – 150 °C, com a molt, per a evitar que es creme i no es rostisca.
- Quan observem que la pell dels pimentons salta a bambolles, podrem entendre que aquest rostit està acabat.
- Acabat el rostit, procedirem a retirar del forn aquesta placa, i a llevar la pell dels pimentons i albergínia, així com a eliminar la part exterior de la ceba o dels citats ingredients que s’hagen pogut cremar.
- Farem tires amb la carn dels pimentons i tacs amb la carn de la resta d’ingredients, que quedaran depositats tots ells en una ensaladera al fet que només ens resta tirar la tonyina en escabetx, el seu oli, més l’oli d’oliva i la sal, segons el nostre gust particular.